Mandag til lørdag kl. 11:00-17:00
(V) = Vegetarisk / (L) = Laktoseindhold / (G) = Glutenindhold / (N) = Nøddeindhold / (S) = Skaldyr
Med pebermayonaise, syltede grønne jordbær og sprød rugbrød (G)
Med æblecider, friske ærter, crouton og kørvel (G) (V) (L)
Med citrusdressing, castelvetrano oliven og provolone ost (V) (L)
Med hjemmelavet rødkål, sennepsdressing, friske æbler og syltede agurker (G) (L)
Med syltede rødbeder, kapers, rødløg, rodfrugtspickels, peberrod og æggeblomme (G)
Limfjordsmuslinger dampet i Meyers æblecider. Med fritter og aioli (L)
Briochebolle fra bageriet, Vesterhavsost, vores egen ketchup, mayo, pickles, rødløg og tomat. Serveres med fritter og trøffelmayo (G) (L)
FROKOSTTILBUD
Vælg 2 stk. smørrebrød samt 40 cl. fadøl eller 1 glas Meyers bobler, hvid- eller rødvin 245,-
Tilkøb 4cl Vi.Er akvavit Kommen eller Brøndum krydret 35,-
Med håndpillede rejer, citronmayo og dild (G) (L) (S)
Med flødestuvet spinat og pocheret æg (G) (L)
Med rygeostcreme, rabarber og sprød rugbrød (G) (L)
Med vegansk purløgsmayo, syltet tomat og rugchips (V) (G) (L)
Med ramsløgsmayo, rå- & syltede skalotteløg, radise, urtestøv og karse (V) (G) (L)
Med hjemmelavet rødkål, sennepsdressing, friske æbler, syltede agurker og brøndkarse (G) (L)
Med syltede rødbeder, bacon og karse (G) (L)
Med pebermayonaise, syltede grønne jordbær og sprød rugbrød (G) (L)
Med stegt champignon, grønne asparges, sprødt bacon og kantarelstøv (G) (L)
ALLE BRØD OG BOLLER KAN UDSKIFTES TIL GLUTENFRIT
*KAN LAVES LAKTOSEFRIT
Med friske jordbær, jordbær couli og knas (V)
Med rabarber og spansk kørvel (G)
Serveres med hjemmelavet knækbrød og sæsonens kompot.
Comte 24 måneder - Fast komælks ost
Morbier - Mild og sødlig smag med askelag
Fourme D'ambert - Blød med strejf af nødder
(V) (G) (L)