FROKOST

Mandag-lørdag kl. 11:00-17.00

(V) = Vegetarisk / (L) = Laktoseindhold / (G) = Glutenindhold / (N) = Nøddeindhold

FROKOSTRETTER

TATAR AF OKSEINDERLÅR FRA HIMMERLAND// 125,-

Med sennepsmayonnaise, syltede skalotteløg, radise crudité, brøndkarse & rugbrødscrumble.

CÆSAR SALAT uden kylling // 125,- tilkøb af velfærdskylling // 145,-

Med romainesalat, surdejscroutoner, hasselnødder, nye løg, ærter & vesterhavsost (L) (G)

MEYERS FLÆSKESTEGSSANDWICH // 145,-

Med rødkål, sennepsmayonnaise, æbler, syltede agurker & brøndkarse (G)

PARISERBØF // 145,-

Med syltede rødbeder, kapers, rødløg, pickles, peberrod & æggeblomme (G)

MEYERS BURGER // 175,-

Med vesterhavsost, sort hvidløgsketchup, mayonnaise, pickle, rødløg & tomat. Serveres med fritter & trøffelmayonnaise (G) (M)

SMØRREBRØD

FLÆSKESTEG// 105,-

Med rødkål, sennepsmayonnaise, æble, syltede agurker & brøndkarse (G)

KRYDRET LEVERPOSTEJ // 95,-

Med ristede svampe, bacon, syltede rødbeder & ristet hasselnød (G) (N)

TATAR AF OKSEINDELÅR FRA HIMMERLAND // 125,-

Med sennepsmayonnaise, syltede skalotteløg, radise crudité & brøndkarse (G)

HØNSESALAT AF VELFÆRDSKYLLING ALA WALDORF// 95,-

Med frisk æble, selleri & brøndkarse (G) (L)

ÆG & REJER // 95,-

Med citronmayonnaise, radise crudité, rugbrødscrumble & dild (G)

KOLDRØGET LAKS // 95,-

Med fennikel crudité & spicy urtecreme. Serveres på ristet surdejsbrød (G) (L)

CHRISTIANSØSILD // 85,-

Med krydderfedt, kapersbær, crudité af radise, peberrodscreme & rødløg (G) (L)

DANSKE KARTOFLER // 85,-

Med piment d’Espelette mayonnaise, rå & syltede skalotteløg, karse og porreaske (V) (G)

GRØNNE ASPARGES // 95,-

Med avocadospread, ristede solsikkekerner & havesyre (V) (G) (N)

DESSERT

CHOKOLADETÆRTE // 95,-

Med solbærkompot & krokant af kakaonibs (L)

OSTETALLERKEN // 95,- 

Med Comté 24 mdr, Lille Tanghus fra Hinge gårdmejeri & Gorgonzola DOP dolce. Serveres med sprødt rugbrød og sæsonens kompot med rosmarin (G) (L) (V)

CHEESECAKE // 95,-

Råsyltet rabarber, graham crumble & hibiscus (L) (G)