(V) = Vegetarisk / (L) = Laktoseindhold / (G) = Glutenindhold / (N) = Nøddeindhold
Min. 2 personer, serveres 'family style'
Min. 2 personer, serveres 'family style'
Trøffelchips med sourcream (V)(L) // 50,-
Rillette af vildsvin med cornichoner & pæresennep // 50,-
Hummus med friskbagt stenovnsbrød (G)(N) // 50,-
Oliven og grønne ferskner (V)// 50,-
Sprøde jordskokker med bagt hvidløgsmayo (V) // 50,-
Sojamandler (N) // 5o,-
Med svampemayo, sprøde og syltede jordskokker, tyttebær, sprødt rugbrød & brøndkarse (G)
Med muslinger, torsk, grøntsager og dild (L)
Med pomelo, palmekål, syltet kinaradise & ristet sesam
Med pistacienødder & skummet sauce af Vesterhavsost (L)(N)
Med friskost, hasselnødder og solbær vinaigrette (L)(N)
Med blå kornblomst, appelsin & karamelliserede pekannødder (V)(L)(N)
Med knoldselleri, sort hvidløg, kål, urtevinaigrette & beurre blanc (L)
Med pastinak, grønkål, puffet svær & syltede tyttebær (L)
Med glaserede rødbeder, rosenkål, syltede sennepskorn & andesauce (L)
Med syrnet fløde, bagte skalotteløg og ristede solsikkekerner (V)(L)
Med svampemayo, sprøde og syltede jordskokker, tyttebær, sprødt rugbrød & brøndkarse (G)
Med Vesterhavsost, sort hvidløgsketchup, salat, rødløg, tomat og fritter med trøffelmayo (L)(G)
Med bagt hokkaido græskar, mandarin, parmesan & salvie (V)(L)
Aspargeskartofler med smør og persille (V)(L)
Knuste kartofler med brunet smør og porre (V)(L)
Fladbrød fra stenovn med hvidløg (V)(G)
Fritter med trøffelmayo (V)
Grøn salat med syltede skorzonerrødder & syrnet fløde (V)(L)
Med garniture (G)(L)(V)
(G)(L)
Med karamelliseret butterdej, karamelsauce og kanelis (V)(L)(G)
Med blodappelsinsorbet, crumble af chokolade & hasselnød (V)(L)(N)