AFTEN

Mandag til lørdag kl. 17:00-21:00 

(V) = Vegetarisk / (L) = Laktoseindhold / (G) = Glutenindhold / (N) = Nøddeindhold

Menuer skal vælges af hele bordet. Informer personalet om evt. allergier. 

DET GRØNNE OMRÅDE // 295,- pr. person

Grønne oliven & grønne ferskner med citrontimian & citronskal (Vegansk)

 

Grøntsager serveret med rygeostcreme (L) (G) (N)

 

Hvide asparges med syrlig aspargeshollandaise

 

Valgfri pizza fra stenovnen

 

Grillet spidskål med fermenteret spidskål, syrnet fløde, estragonolie & za’atar ristede solsikkekerner (L)

 

Chokoladetærte med solbærkompot & krokant af kakaonibs (L)

 

DYREHAVEN // 345,- pr. person

Trøffelchips & sourcream (V) (L)

 

Udvalg af charcuteri serveret med syltede grønne tomater & stenovnsbrød (G)

 

Tatar af okseinderlår fra Himmerland med sennepsmayonnaise, syltede skalotteløg, radise crudité, brøndkarse & rugbrødscrumble

 

Valgfri pizza fra stenovnen

 

24 timers svinenakke med grillede løg, courgette, ramsløgolie & sort hvidløg (L)

 

Cheesecake med råsyltet rabarber, graham crumble & hibiscus (L) (G) 

SNACKS

Grønne oliven & grønne ferskner med citrontimian & citronskal (Vegansk) // 50,-
Grøntsager serveret med rygeostcreme (L) (G) (N) // 50,-
Mandler & cashewnødder ristet i lang peber (V) (N) // 50,-
Trøffelchips & sourcream (V) (L) // 50,-
Udvalg af charcuteri serveret med syltede grønne tomater & stenovnsbrød (G) // 50,-

TRE VALGFRI SNACKS // 125,-

 

FORRETTER

TATAR AF OKSEINDERLÅR FRA HIMMERLAND// 125,-

Med sennepsmayonnaise, syltede skalotteløg, radise crudité, brøndkarse & rugbrødscrumble.

HVIDE ASPARGES // 125,- 

Med syrlig aspargeshollandaise & håndpillede rejer.

GRØNNE GNOCCHI // 105,-

Med grillet ny spinat, ærter, Parmigiano-Reggiano & ristet hasselnød (V) (N)

CÆSAR SALAT uden kylling // 125,- tilkøb af velfærdskylling // 145,-

Med romainesalat, surdejscroutoner, hasselnødder, nye løg, ærter & vesterhavsost (L) (G)

RIMMET TORSK // 125,-

Med syltede grønne rabarber, creme fraiche 38% & tigermælk.

HOVEDRETTER

MOULES FRITES // 150,-

Hvidvinsdampede blåmuslinger med fritter & hvidløgsmayonnaise (L)

MEYERS BURGER // 175,- 

Med vesterhavsost, sort hvidløgsketchup, mayonnaise, pickle, rødløg & tomat. Serveres med fritter & trøffelmayonnaise (G) (L)

GRILLET SPIDSKÅL // 145,-

Med fermenteret spidskål, syrnet fløde, estragonolie & za’atar ristede solsikkekerner (V) (L)

24 TIMERS SVINENAKKE // 175,-

Med grillede løg, courgette, ramsløgolie & sort hvidløg (L)

BAVETTE // 195,-

Med grillet hjertesalat, confiteret skalotteløg & sauce på røget marv.

TORSK // 195,-

I sprød tangdukkah, med grillede grønne asparges & stikkelsbærsalsa (N)

GRØNNE GNOCCHI // 145,-

Med grillet ny spinat, ærter, Parmigiano-Reggiano & ristet hasselnød (V) (N)

SIDES

Fritter med trøffelmayonnaise (V) // 50,-
Grøn salat med hyldeblomstdressing (V) (L) // 50,-
Fladbrød fra stenovn med hvidløg (V) (G) // 50,-
Hvide asparges med hasselnød & vesterhavsost (V) (N) // 50,-
Danske kartofler i løvstikkesmør (V) (L) // 50,-

TRE VALGFRI SIDES // 125,-

DESSERT

CHOKOLADETÆRTE // 95,-

Med solbærkompot & krokant af kakaonibs (L)

OSTETALLERKEN // 95,- 

Med Comté 24 mdr, Lille Tanghus fra Hinge gårdmejeri & Gorgonzola DOP dolce. Serveres med sprødt rugbrød og sæsonens kompot med rosmarin (G) (L) (V)

CHEESECAKE // 95,-

Råsyltet rabarber, graham crumble & hibiscus (L) (G)