AFTEN

Køkkenets åbningstider

Mandag til lørdag kl. 17:00-21:00 

DYREHAVEN // 345,-

Min. 2 personer, serveres 'family style'

Trøffelchips med sourcream


Oksetatar med svampemayo, syltede bøgehatte, rugbrødscrumble og estragon

 

Pizza fra træfyrede ovn (du vælger selv)

 

Ceviche af kammusling med palmekål, pomelo, sesam, ingefær, koriander og citrus

 

Stegt kylling med brændt spidskål og skysauce med saltsyltet stikkelsbær

 

Meyers Cheesecake med hvid chokolade, kirsebærgel og havrecrumble

 

DET GRØNNE OMRÅDE // 275,-

Min. 2 personer, serveres 'family style'

Rødbedehummus

 

Vegetarisk pizza (du vælger selv)

 

Julesalat med karamelliserede pekannødder, blåskimmeldressing og citrus

 

Ugens grønne suppe

 

Brændt spidskål med bagt skalotteløg, ristet hasselnød og syrnet fløde med estragon

 

Appelsin- og mandelkage med yoghurt og appelsinsirup

 

SNACKS

Trøffelchips med sourcream (L) (V) // 50,-
Bresaola med parmesan og trøffelolie (L) // 50,-
Saltede mandler (N) // 50,-
Anderilette med drueagurker // 5o,-
Rødbedehummus (VG) (G) // 50,-

TRE VALGFRI SNACKS // 125,-

FORRETTER

SVAMPE A LA CREME // 95,-

På smørstegt ølandshvedebrød (V) (L) (G)

JULESALAT // 95,-

Med karamelliserede pekannødder, blåskimmeldressing og citrus (L) (N) (V)

OKSETATAR // 105,-

Med svampemayo, syltede bøgehatte, rugbrødcrumble og estragon (G)

CEVICHE AF KAMMUSLING// 105,-

Med palmekål, pomelo, sesam, ingefær, koriander og citrus (V)

STRANDKRABBEBISQUE // 105,-

Med glaskål og æble (L)

RØDBEDE CARPACCIO // 85,-

Med cremet rygeost, granatæblekerner, peberrod og appelsinvinaigrette (V)

HOVEDRETTER

OVNBAGT TORSK // 195,-

Med letrøget fiskefumé, grov sennep, glaseret rødbede og sprødt grønkål (V) (L)

PERLEBYGOTTO // 125,-

Med Vesterhavsost, cremet græskarpuré og solsikkekerner (V) (L)

BRÆNDT SPIDSKÅL// 165,-

Med bagt skalotteløg, ristet hasselnød og syrnet fløde med estragon (L) (V) (N)

LANGTIDSSTEGT OKSESTEG // 250,-

Med demi glace, sort trompet, pastinak og palmekål

OKSETATAR// 175,-

Med svampemayo, syltede bøgehatte, rugbrødcrumble og estragon (G)

LASAGNE // 125,-

Fra stenovnen (G) (L)

STEGT KYLLING // 150,-

Med brændt spidskål og skysauce med saltsyltet stikkelsbær (L)

SIDES // VI ANBEFALER MIN. 1 SIDE PR. HOVEDRET 45,-

Kogte aspargeskartofler med smør og persille (L)
Ovnstegte kartofler (V)
Fladbrød direkte fra stenovnen med hvidløg (G)
Julesalat med mandarin, blåskimmel og ristede pekannødder (L) (V) (N)
Lynstegt grønkål med pastinak (V)

OST & DESSERT

3 SLAGS OSTE // 75,-

Med kvædekompot og knækbrød (L) (V) (G)

MEYERS CHEESECAKE // 75,-

Med hvid chokolade, kirsebærgel og havrecrumble (L) (V) (G)

APPELSIN- OG MANDELKAGE // 75,-

Med yoghurt og appelsinsirup (L) (V) (G)

BAGT ÆBLESORBET // 75,-

Med råcreme, karamel, makron og dehydreret æble (G) (L) (V)