AFTEN

Køkkenets åbningstider

Mandag til lørdag kl. 17:00-21:00 

Retter markeret med * laves som take away med 10 % rabat

 

BIOGRAF MENU

Vores biograf tilbud kan bestilles mellem kl. 17.00-18.00

SNACKTALLERKEN // 125,-

Trøffelchips med hjemmerørt sourcream (v) (l)
Skagenskinke med syltede sommerkål
Syltede Grønne ferskner (v) (vg)
40 cl fadøl, husets glas vin eller bobler

SENNEPSRØRT OKSETATAR // 150,-

Med estragonmayo, syltede bøgehatte og rugbrødcrumble - serveres med lille efterårssalat og ovnstegte kartofler med mayo (g)

 

CHEF'S CHOICE MENU // 3 RETTER

FORRET

Koldrøget laks med peberrodscreme, råsyltet glaskål og sommeræbler (g)

HOVEDRET

Braiseret svinenakke med grillet majs, cremet majsgrød, kraftig svineskysauce. Serveres med kogte kartofler vendt i smør og urter (l)

DESSERT

Cremeux på mørk chokolade med sprød nøddekage og pærer (v) (l) (g) (n)

DKK 350

 

SNACKS

Syltede grønne ferskner (vg) (v) // 50,-
Skagenskinke med syltede grønne sommerkål // 50,-
Grøn bønnehummus med sprødt brød (v) (vg) (g) // 50,-
Trøffelchips med hjemmerørt sourcream (v) (l) // 5o,-

TRE VALGFRI SNACKS // 125,-

FORRETTER

RØGET LAKS  // 95,-*

peberrodscreme, råsyltet glaskål og sommeræbler (g)

SENNEPSRØRT OKSETATAR  // 105,-*

Med estragonmayo, syltede bøgehatte, karse og rugbrødscruble (g)

BURRATA// 95,-*

Med danske tomater, grillede courgetter, koldpresset olivenolie og basilikum (v) (l)

DAGENS SUPPE// 130.-

 

HOVEDRETTER

SENNEPSRØRT OKSETATAR // 175,-*

Med estragonmayo, syltede bøgehatte, karse og rugbrødscrumble (g)

BAGT TORSK// 195,-

Med grønne bønner og ærter, rugbrødscrumble, muslingesauce og persille (g) (l)

BRAISERET SVINENAKKE// 175,-*

Med grillet majs, cremet majsgrød og kraftig svineskysauce (l)

300 g GRILLET RIBEYE // 285,-*

Med bagte tomater, grillet hjertesalat og bearnaise (l)

LASAGNE// 125,-*

Med efterårssalat, vendt i senepsvinaigrette (g) (l)

BRÆNDT SOMMERKÅL // 165,-*

Med bagte løg, syrnet fløde og ristet hasselnød og estragon (v) (l) (n)

SIDES

Focaccia, vælg mellem sommerporre eller hvidløg (v) (g)// 45,-*
Ovnstegte kartofler med mayo (v) eller kogte kartofler vendt med smør og urter  (v) // 45,-*
Efterårssalat vendt i sennepsvinaigrette (g) (v) // 45,-*

DESSERT

CREMEUX // 75,-*

På mørk chokolade med nøddekage og pærer (v) (l) (g) (n)

Stenovnsbagte ferskner// 75,-

Med lavendel is og brændte mandler (v) (l) (g) (n)

TO SLAGS OSTE // 75,-

2 udvalgte oste med stegt rugbrød og sødt (v) (l) (g)

LIDT SØDT

LILLE KANELSNURRE (v) // en stk. 25,- // to stk. 40,-*