AFTEN

Køkkenets åbningstider

Mandag til lørdag kl. 17:00-21:00 

DET GRØNNE OMRÅDE // 295,- pr. person

Min. 2 personer, serveres 'family style'

Kold ærtesuppe med surdejs croutoner og radiser

 

Grøn ærtehummus med pitabrød fra stenovnen

 

Grillet spidskål med syrnet fløde, estragon olie og ristede solsikkekerner

 

Valgfri pizza fra stenovnen

 

Stegt blomkål, spinat og blomkålspure

 

Danske jordbær med skummet koldskål, kammerjunker og bagt hvid chokolade

 

DYREHAVEN // 345,- pr. person

Min. 2 personer, serveres 'family style'

Trøffelchips med sourcream

Nye danske radiser med Meyers rygeost og maltjord

 

Oksetatar med ramsløgsmayo, syltet skalotteløg og jordskokkechips

 

Valgfri pizza fra stenovnen

 

Stegt kyllingebryst med variationer af løg, kyllingesky og estragon

 

Meyers cheesecake med ingefærcrumble og syltet rabarber

 

SNACKS

Trøffelchips med sourcream (L) // 50,-
Anderillette med sennep, cornichoner og ristet surdejsbrød (G) // 50,-
Arancinis; friteret perlebygottokugler med misomayo (L,G) // 50,-
Grøn ærtehummus med pitabrød fra stenovnen (G,V) // 50,-
Nye danske radiser med Meyers rygeost og maltjord (G,V,L,N) // 50,-
Røgede mandler (N) // 5o,-

TRE VALGFRI SNACKS // 125,-

FORETTER

KOLDRØGET LAKS // 125,-

Med hjertesalat, mormordressing, friskrevet peberrod & agurk (L,G)

OKSETATAR // 125,- 

Med ramsløgsmayo, syltet skalotteløg og jordskokkechips

DANSK BLÆKSPRUTTE // 125,-

Med lynstegt med muslinge fumet, syltet glåsskål og spinat (L)

KOLD ÆRTESUPPE // 95,-

Med surdejscroutoner og radiser (G)

Grillet Spidskål // 105,-

Med syrnet fløde, estragon olie og ristede solsikkekerner (L)

HOVEDRETTER

FARSERET RØDSPÆTTE // 195,-

Med grønne asparges, nye ærter og strandkrabbebisque (L)

OKSETATAR // 175,- 

Med ramsløgsmayo, syltet skalotteløg og jordskokkechips

STEGT BLOMKÅL // 165,-

Spinat og blomkålspuré (V,L)

STEGT KYLLINGEBRYST // 195,-

Med variationer af løg og kyllingesky & estragon (L)

OKSEFILET OG GLASERET SPIDSBRYST // 250,-

Med dampet spidskål, spinat og let rødvinssauce (L)

MEYERS BURGER // 175,-

Med vesterhavsost, fermenteret hvidløgs ketchup, salat, rødløg og fritter (L,G)

CREMET PERLEBYGOTTO // 165,-

Med ærter, havgus, sprød boghvede og mynte (G,L)

SIDES // 45,-

Nye danske kartofler med smør (V,L)
Sprøde fritter (V)
Fladbrød med hvidløg (V)

Grøn Salat med mormor dressing, agurk og urter (L)

OST & DESSERT

3 SLAGS OSTE // 95,-

Med garniture (G,L)

MEYERS CHEESECAKE // 75,-

Med ingefærcrumble og syltet rabarber (G,L)

DANSKE JORDBÆR // 95,-

Med skummet koldskål, kammerjunker og bagt hvid chokolade (L,G)

KANELSNURRER // 25,-

(G)